Followers

Wednesday, February 9, 2011

Nak join bloglist krole boleh?

Yeay!! another GA yang ku join.. tu pun sebab di tag dan yang paling penting, syarat2nye sangat lah mudah!
kacang goreng je tau...

moh2 ramai join.............

and now nak tag sorang kawan ni...Zura zari's..

3 comments:

krole said...

wuahhh!!!tq sudi join..krole hargai sgt ngeee~

Zur@ZaRi said...

datang amik tag... tq dear=))

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)